Munkalehetőségek


A Tárki nyitottan fogadja minden kreatív, magas színvonalú munkát végezni szándékozó kolléga jelentkezését mind kutatói feladatkörökben, mind pedig a kutatástámogatás különböző posztjain. Örömmel fogadunk kreatív kutatási témajavaslatokat is, amelyek megvalósításához intézményi háttér szükséges.

Jelenleg az alábbi pozíciókba keresünk munkavállalókat. Jelentkezni a pozíció megjelölésével a karrier@tarki.hu email címen lehet önéletrajz és motivációs levél elküldésével.

IRODAI KISEGÍTŐ

Az adatfelvételi osztályra keressük azt az új kollégát, aki kiváló csapatjátékos, munkájára igényes és precíz. Fizikai állóképessége megfelelő ahhoz, hogy időnként nehéz csomagokat pakoljon. Az irodatechnikai eszközök használata nem okoz számára gondot és a problémákra kreatív megoldásokat tud találni. Rugalmas, folyamatorientált, jól be tudja osztani az idejét, feladatait határidőre képes befejezni.
Feladatok:
•    felmérések anyagainak nagy tömegű nyomtatása, rendszerezése, csomagolása, feladása
•    irodatechnikai hibák elhárítása
•    beszerzés (pl. papír, boríték, toner)
•    kézbesítői és ügyintézői feladatok
•    adminisztráció
Kapcsolódó munkakörök:
A kisegítő leginkább a cég adatfelvételi osztályával, irodavezetőjével és pénzügyi osztályával dolgozik együtt, de bármilyen technikai probléma esetén a kutatók és más munkatársak segítségére van.
A jelentkezéseket önéletrajzzal és motivációs levéllel várjuk 2020. január 15-ig.
A beérkezett önéletrajzokat és motivációs leveleket a saját, álláspályázathoz kapcsolódó ügyintézésre vonatkozó adatkezelési tájékoztatójában foglaltaknak megfelelően kezeli. Ez a tájékoztató a TÁRKI honlapján elérhető. Minden jelentkező visszajelzést kap. Az interjúra behívott jelölteket a TÁRKI vezető munkatársai hallgatják meg.
A pozíció elnyerése szempontjából semmilyen előnyt vagy hátrányt nem jelent a jelölt neme, életkora, és semmilyen más, a munka elvégzése szempontjából irreleváns tulajdonsága. A felvételi folyamata egyenlő esélyt biztosít minden jelentkezőnek, aki megfelel a fenti feltételeknek, nemzetiségre és állampolgárságra való tekintet nélkül.
Munkába állás: 2020. február 1.
Bérezés: megállapodás szerint
Állás, munka területe(i):
•    Fizikai, irodai, segéd, betanított munka
•    Anyagmozgatás, rakodás, adminisztráció
•    Részmunkaidő, 4 óra
Szükséges tapasztalat:
•    Hasonló munkakörben 1-2 év
Szükséges nyelvtudás:
•    Nem igényel nyelvtudást
Munkavégzés helye:
•    1112 Budapest, Budaörsi út 45.
Juttatások:
•    mobiltelefon

KÉRDEZŐBIZTOS
A TÁRKI-val kérdőíves kutatások adatfelvételi munkáira szerződött, adatfelvételt irányító területi instruktorok keresnek kérdezőbiztosokat az ország számos településén. 18 évet betöltött, legalább középfokú végzettséggel rendelkező jelentkezőket várunk, akik szeretnék idejüket maguk beosztani, jó kapcsolatteremtő képességgel és megfelelő kitartással rendelkeznek, határozott fellépéssel bírnak. Számítógépes ismeret, saját notebook és gépkocsi előnyt jelent. 

KUTATÓ, KUTATÁSI ASSZISZTENS, GYAKORNOK
Jelenleg nincs nyitott pozíció.

INSTRUKTOR
Jelenleg nincs nyitott pozíció.

ADATRÖGZÍTÉS, SZÖVEGGÉPELÉS
Jelenleg nincs nyitott pozíció.