A Tárki technikai munkatársat keres

A Tárki Társadalomkutatási Intézet Zrt. a magyar és az európai alkalmazott társadalomkutatás élvonalbeli intézménye. Kis kutatói létszámmal és országos kérdezőbiztosi hálózatával hoz létre magasra értékelt kutatási hozzáadott értéket. Olyan kollégát keresünk, aki szaktudásával, kreativitásával és rugalmasságával az adatfelvételi osztály munkájának zökkenőmentes lebonyolításában vesz részt. 

Feladatok:

-tanulmányok, kérdőívek, füzetek nyomtatása, fénymásolása, szkennelése, spirálozása, hőkötése
-nyomtató karbantartása (fogyó eszközök rendelése, szerelőkkel való kapcsolattartás)
-csomag- és levélfeladás, banki és közjegyzői ügyintézés, futárszolgálattal való kapcsolattartás
-folyóiratok, nyomtatványok rendezése, iratok megsemmisítése
-irodai íróeszközök, tárgyak beszerzése, cserélése, összeszerelése
-kérdőívek és egyéb papír alapú anyagok nyomtatása, rendszerezése, csomagolása nagy mennyiségben
-instruktorokkal való kapcsolattartás, kérdezők igazolványainak készítése 
-nyilvántartások és leltárak kezelése, anyagok kiadása és visszavétele

Kapcsolódó munkakörök, kollégák:

A technikai munkatárs leginkább a Tárki adatfelvételi osztályával, irodavezetőjével és pénzügyi osztályával dolgozik együtt, de bármilyen technikai probléma esetén a kutatók és más munkatársak segítségére van. 

Az ideális jelölt:

Munkájára igényes és precíz. Fizikai állóképessége megfelelő ahhoz, hogy időnként nehéz csomagokat pakoljon, rendszerezzen. Az irodai környezetben lévő technikai eszközök használata nem okoz gondot és a problémákra kreatív megoldásokat tud találni. Rugalmas, munkaidejében is jól be tudja osztani az idejét, feladatait határidőre képes befejezni.  

A felvétel szempontjából előnyt jelent hasonló területen szerzett 1-2 év tapasztalat.

A munkavégzés helye alapvetően a Tárki székhelyén (Budapest 1112, Budaörsi út 45.) zajlik de városon belüli utazással is jár. 

Az új kolléga munkáját az ügyvezető igazgató közvetlen irányítása alatt végzi, a munka elvégzésével neki felel. Bérezés megállapodás szerint. Az állás részmunkaidőben látható el. Munkába állás: a megállapodás után, ideális esetben 2018. július 2-án.  

A pozíció elnyerése szempontjából semmilyen előnyt vagy hátrányt nem jelent a jelölt neme, életkora, és semmilyen más, a munka elvégzése szempontjából irreleváns tulajdonsága. A felvétel folyamata egyenlő esélyt biztosít minden jelentkezőnek, aki megfelel a fenti feltételeknek, nemzetiségre és állampolgárságra való tekintet nélkül.

A jelentkezéseket e-mailen, mellékletben önéletrajzzal és motivációs levéllel Schlemmer Éva irodavezető email címére várjuk: eva.schlemmer@tarki.hu, a levél tárgyaként „technikai támogató munkatárs” megjelöléssel, 2018. június 29-ig. A Tárki Zrt. a beérkezett önéletrajzokat és motivációs leveleket a saját, álláspályázathoz kapcsolódó ügyintézésre vonatkozó adatkezelési tájékoztatójában foglaltaknak megfelelően kezeli. Ez a tájékoztató itt érhető el.

Minden jelentkező visszajelzést kap. Az interjúra behívott jelölteket a Tárki vezető munkatársai hallgatják meg.