Munkalehetőségek

Adatfelvételi asszisztens munkatársat keres a Tárki (részmunkaidő)

A Tárki Társadalomkutatási Intézet Zrt. az ország egyik vezető társadalomtudományi kutatóhelye. A Tárki kutatásai Magyarországon és nemzetközileg is elismert eredményekkel, elemzésekkel, jelentésekkel járulnak hozzá a magyar társadalom és más európai társadalmak megismeréséhez. Részmunkaidős munkatársat keresünk az adatfelvételi osztály csapatába, ami a Tárki adatfelvételi rendszerének működtetésén, kutatási dokumentációk előállításán, illetőleg az előállított adatállományok archiválásán dolgozik.

A Tárki technikai munkatársat keres

A Tárki Társadalomkutatási Intézet Zrt. a magyar és az európai alkalmazott társadalomkutatás élvonalbeli intézménye. Kis kutatói létszámmal és országos kérdezőbiztosi hálózatával hoz létre magasra értékelt kutatási hozzáadott értéket. Olyan kollégát keresünk, aki szaktudásával, kreativitásával és rugalmasságával az adatfelvételi osztály munkájának zökkenőmentes lebonyolításában vesz részt. 

A TÁRKI informatikai támogatási munkatársat keres

A Tárki Társadalomkutatási Intézet Zrt. a magyar és az európai alkalmazott társadalomkutatás élvonalbeli intézménye. Kis kutatói létszámmal és országos kérdezőbiztosi hálózatával hoz létre magasra értékelt kutatási hozzáadott értéket. Belső számítástechnikai rendszerünk működtetésére, karbantartására, fejlesztésére keresünk új kollégát, informatikai támogatási munkatárs munkakörbe.

A Tárki nyitottan fogadja minden kreatív, magas színvonalú munkát végezni szándékozó kolléga jelentkezését mind kutatói feladatkörökben, mind pedig a kutatástámogatás különböző posztjain. Örömmel fogadunk kreatív kutatási témajavaslatokat is, amelyek megvalósításához intézményi háttér szükséges.

A konkrétan meghirdetett álláshirdetéseken túl, a következő feladatkörökre is várunk jelentkezőket:

- interjúzás, szöveg, gépelés, fordítás

- kérdezőbiztosi munkák

- gyakornoki program: kutatási asszisztencia pályakezdők, friss diplomások, egyetemisták számára

Jelentkezni a tarki@tarki.hu email címen lehet önéletrajz és motivációs levél elküldésével.