negyzet_small (1K) Érték-elkötelezett szakszerűség symbol Körültekintő elemzések symbol Megbízható adatok symbol


A Tárki Társadalomkutatási Intézet Zrt. ügyfélkapcsolati és kutatástámogatási feladatokat ellátó munkatársat keres

A munkakör leírása

A munkakör elsődleges eleme a Tárki kapcsolat-menedzsmentje a megrendelők, az ügyfelek, illetve a kutatási eredmények célközönsége irányába. Konkrétan az új munkatárs munkakörébe tartozik a Tárki irodavezetése, ezen belül:
Az új kolléga munkáját vezérigazgató közvetlen irányítása alatt végzi, a munka elvégzésével neki felel. Bérezés megállapodás szerint. Az állás teljes munkaidőben látható el, a munkaidő fix. Munkába állás: a megállapodás után, legkésőbb 2018. március 1-én. Korábbi munkába állás lehetséges.

A jelölt

A munkakör ellátásához a következő képességekkel kell a jelöltnek rendelkeznie:
Az ideális jelölt:
A felvétel szempontjából előny, ha a jelölt:
A felvételi folyamat

A jelentkezéseket e-mailen, mellékletben önéletrajzzal és motivációs levéllel Szabó Orsolya irodavezető email címére várjuk: orsolya.szabo@tarki.hu, a levél tárgyaként "ügyfélkapcsolati munkatárs" megjelöléssel, 2018. január 22-ig.

Minden jelentkező visszajelzést kap. Az interjúra behívott jelölteket a Tárki vezető munkatársai hallgatják meg. Az interjú részben vagy egészben angol nyelven zajlik.

A pozíció elnyerése szempontjából semmilyen előnyt vagy hátrányt nem jelent a jelölt neme, életkora, fizikai mozgáskorlátozottsága és semmilyen más, a munka elvégzése szempontjából irreleváns tulajdonsága. A felvételi folyamata egyenlő esélyt biztosít minden jelentkezőnek, aki megfelel a fenti feltételeknek, nemzetiségre és állampolgárságra való tekintet nélkül.

A Tárki

A Tárki Társadalomkutatási Intézet Zrt. a magyar és az európai alkalmazott társadalomkutatás élvonalbeli intézménye. Hírneve, eredményei széles körben ismertek, kutatói számos magyar és nemzetközi kutatásban vesznek részt és számos helyen oktatnak. A Tárki által működtetett adatfelvételi rendszer rendszeresen készít magas szakmai igényeket kielégítő, magyar és nemzetközi megrendelők számára végzett empirikus társadalomtudományi adatfelvételeket. A Tárki által működtetett társadalomtudományi adatbank a magyar és nemzetközi kutatói közösség által intenzíven használt adatgyűjteményeket archivál, tárol és tesz hozzáférhetővé a felhasználók széles köre számára. Kiadványaink, mint például a kétévente megjelenő Társadalmi riport-sorozat széles körben ismert és elismert szociológiai források.

A Tárki nyitottan fogadja minden kreatív, magas színvonalú munkát végezni szándékozó kolléga jelentkezését mind kutatói feladatkörökben, mind pedig a kutatástámogatás különböző posztjain.