Adatfelvételi projektvezető kutatót keres a Tárki

A Tárki olyan kvantitatív kutatásokban jártas projektvezetőt keres, aki a piac- és társadalomkutatási projektek teljes szakmai kontrollja mellett, a kutatások lebonyolítását, koordinálását és ellenőrzését végzi. Az adatfelvételi kutató munkáját több asszisztens is segíti, feladatai közé tartozik a kutatási asszisztensek irányítása is.

A Tárki Társadalomkutatási Intézet Zrt. az ország egyik vezető társadalomtudományi kutatóhelye. A Tárki kutatásai Magyarországon és nemzetközileg is elismert eredményekkel, elemzésekkel, jelentésekkel járulnak hozzá a magyar társadalom és más európai társadalmak megismeréséhez. Intézetünk kutatási tevékenységét saját, országos hálózattal rendelkező adatfelvételi rendszer támogatja.

Az adatfelvételi osztály feladata a Tárki adatfelvételi rendszerének működtetése, a Tárki saját, személyes, telefonos és online adatfelvételeinek, piac- és közvélemény-kutatásainak, továbbá a külső megrendelésekre vállalt adatfelvételeknek a lebonyolítása, a kutatási dokumentációk előállítása, illetőleg az előállított adatállományok archiválásra alkalmassá tétele. Az Adatfelvételi Osztály közvetlen külső megrendeléseket és más belső egységek által megrendelt vizsgálatokat egyaránt teljesít.

Az adatfelvételi kutató feladata
-    az adatfelvételi osztály kutatásainak szakmai vezetése, koordinálása
-    az adatfelvételi asszisztensek munkáinak kiosztása, ellenőrzése és kontrollja
-    a Tárki adatfelvételi rendszer részeseként projektek önálló vitele
-    a kutatási design-okhoz kapcsolódó alapok kialakítása, pl. mintavételi, súlyozási struktúrák 
-    piac- és társadalomkutatási elemzések készítése

Elvárások
-    az adatfelvételi munkafolyamatok ismerete
-    szervezőkészség, precizitás, önállóság
-    SPSS magas szintű ismerete
-    Microsoft Office magas szintű ismerete
-    empirikus társadalomtudományi és matematikai-statisztikai ismeretek
-    hasonló területen vagy munkakörben szerzett minimum 2-3 éves munkatapasztalat
-    angol nyelvtudás
-    LimeSurvey vagy hasonló applikáció ismerete előnyt jelent

Kérjük a motivációs levelet és önéletrajzot Schlemmer Évának az eva.schlemmer@tarki.hu címre küldje, a levél tárgyában megjelölve: „Adatfelvételi kutató”. A jelentkezést 2018. szeptember 10-ig várjuk.